Hier is de toekomst

Monday 16/04/2018

Visie

Dura Vermeer neemt als ontwikkelend bouwbedrijf een unieke positie in. Want of het nu gaat om een woonwijk, een kantoor, een ziekenhuis of een school: wij geloven in slimme, integrale oplossingen.

Vanuit onze ruim 160-jarige ervaring en expertise, is een nieuwe visie op wonen, werken en leven gegroeid. Wij hebben alle ontwikkelingen meegemaakt en vaak als eerste toegepast. Door deze grote kennis, kunnen wij als geen ander meedenken over de context van een project. En dus ook over zaken als financiering, politiek, regels en wetten. Duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend maatgevend. Maar boven alles bouwen wij woningen met de eindgebruikers in het vizier. Gelukkig wonen en werken, zorgt immers voor een gelukkig en gezond leven.

Om onze visie op wonen, werken en leven optimaal toe te passen en te blijven ontwikkelen, werken wij samen met een breed scala aan stakeholders en experts. Niet alleen uit de branche zelf, maar juist ook van daarbuiten. Buurtregisseurs bijvoorbeeld. Of experts op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en domotica. Wij vinden namelijk dat de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid en zelfvoorziening pas optimaal zijn als de gebruiker dit ook zelf zo ervaart.

Zo ontwikkelen en bouwen wij energieneutrale en gasloze woningen. Daarbij denken wij vooruit; wij kijken hoe wij het leven van de individuele bewoners en de gemeenschap waardevoller kunnen maken. Wij Bedenken ideeën voor gedeelde energieopbrengsten, slimme financieringen, facilitaire voorzieningen en lange termijn-onderhoud. Wij passen vierde generatie oplossingen toe op het gebied van techniek, installaties en energiegebruik.

Kortom: wij laten zien hoe innovaties gecombineerd toegepast kunnen worden, zodat ze een positieve invloed hebben op duurzaamheid, het ontwerp van de huizen, de sociale cohesie van een buurt en het welzijn van de gebruikers. De mogelijkheden zijn er. Wij passen ze toe. Hier is de toekomst!

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste ervaring heeft op onze website. Klik hier om onze privacy policy te bekijken

Sluiten