Vreewijk

Wednesday 12/06/2019

Hier is de toekomst

Vreewijk is een uniek tuindorp met een rijke geschiedenis die begint bij Granpré Molière. Hij ontwierp het tuindorp met goede woningen, veel groen, winkels en scholen. De gekromde straten van Vreewijk volgen de natuurlijke greppels en sloten. Het groenplan werd in samenhang met de huizen ontworpen. Het plan ging uit van een harmonische en zelfvoorzienende gemeenschap. Samenhang en diversiteit ís Vreewijk, het maakt deze wijk sterk en uniek. Ook 100 jaar later nog.

Wij bouwen voort op de harmonie van Vreewijk. Bewoners wonen met liefde in ‘hun tuindorp’ en het sociale netwerk is hier groot. Dura Vermeer zet 1.400 woningen in de steigers. Zo’n proces roept vragen op. Dat snappen we als bouwbedrijf heel goed. Door helder te communiceren, proberen we op één lijn te zitten met bewoners. Want we zien meer dan alleen huizen en straten. Wij zien een tuindorp, een hechte wijk. Waar men gelukkig woont, in het groen, een dorp in een stad. 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste ervaring heeft op onze website. Klik hier om onze privacy policy te bekijken

Sluiten